QUEASY® gasfles voor horeca en catering

QUEASY staat voor snel en gemakkelijk werken. In dit concept staan gemak en veiligheid voorop.

 

In de horeca, catering of verhuur moet iedere medewerker een gasfles op verantwoorde en eenvoudige manier kunnen aansluiten. Zeker omdat in deze branches veel parttimers, oproepkrachten en particulieren werken voor wie het aansluiten van een gasfles geen dagelijkse bezigheid is.

 

Een QUEASY gasfles kan al binnen 10 seconden veilig worden aangesloten!

KUNSTSTOF 10 KG

De gemakkelijke lichtgewicht fles voor de horeca. Sfeerhaarden, terrasverwarmers en barbecues kunnen via de snelkoppeling eenvoudig worden aangesloten. U heeft geen gereedschap nodig! Medewerkers in de bediening, in de keuken of tijdelijk ingezet: iedereen kan met de Queasy gasfles werken.

STAAL 10,5 KG

De krachtige alleskunner voor de catering. De grote stalen Queasy is uitermate geschikt voor gasbranders met een hoog vermogen. Door de hoge verdampingscapaciteit is deze gasfles ideaal in alle seizoenen voor bakkramen met oliebollen, vis en frites.

STAAL 5 KG

De ideale fles voor de cateraar die zijn barbecues met een gerust hart neer wil zetten bij zijn klant. Eenvoudig aan te sluiten; gereedschap of specifieke vakkennis is niet nodig!


Deze unieke QUEASY gasflessen worden geleverd met een uitgebreide service:

 

Technische ondersteuning

Onderhoud en periodieke keuring van al uw gasgestookte apparatuur, zoals barbecues, sfeerhaarden en terrasverwarmers.

 

Logistieke dienstverlening

Bezorging van gasflessen op locatie. Zowel op uw bedrijf als in stadscentra of op festivals.

 

Nieuwe apparatuur

Nieuwe apparatuur wordt door ons altijd gemonteerd geleverd, zodat u er direct veilig mee aan de slag kunt.QUEASY gasflessen zijn verkrijgbaar via zusteronderneming PARKGAS.